Gabriela Cristea, primele declarații despre despărțirea de Tavi Clonda: „Da, divorțul bate la ușă, asta este”

26 09. 2024, 10:41

Gabriela Cristea, primele declarații despre despărțirea de Tavi Clonda: „Da, divorțul bate la ușă, asta este”.

Într-un videoclip postat pe Facebook, Gabriela Cristea a ținut să lămurească zvonurile despre presupusul divorț de soțul ei. Prezentatoarea TV a spus, la început, că într-adevăr „divorțul bate la ușă”, ca mai apoi să declare că nici nu s-a pus problema de vreo separare, căci ea și soțul ei se înțeleg de minune și nici nu au vorbit vreodată despre divorț.

„Da, până la urmă, trebuie să recunosc cinstit. Da, divorțul bate la ușă, asta este. Din când în când, este bine să acceptăm realitatea așa cum este și știți cum e, nu putem fugi de soartă, ce ți-e scris în frunte ți-e pus. Doar că, (n.r. râde), da, fraților, dar nu am putut să mă abțin. Am zis asta pentru că astăzi am citit „Bombă pe plaiuri mioritice. Gabriela Cristea, divorț bombă”. Este un titlu care circulă în social media cum că divorțez de soțul meu. Să vă răspund? Nu cred că are sensul. Bine, o să vă răspund. Nu, nu divorțăm și nici nu a fost vreodată vreo discuție despre divorț (…) Nu am divorțat nici anul trecut, nici acum doi ani când a mai apărut o știre și nu ne-am propus vreodată în viața asta să divorțăm (…) Nu mai credeți toate balevernele și prostiile posibile, pentru că viața mea e frumoasă și o trăiesc”, a spus Gabriela Cristea, pe Facebook.

Tavi Clonda, cu mai multe femei în timpul căsniciei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte activi pe rețelele de socializare și postează mereu clipuri din viața de zi cu zi.

Așadar, Tavi Clonda și-a schimbat look-ul și a surprins-o pe Gabriela Cristea. Soțul prezentatoarei TV s-a vopsit blond platinat. Cei doi s-au filmat în timp ce serveau micul dejun și aveau o discuție amuzantă.

Tavi C: Așa este bine iubire. Să mai schimbăm ceva. Uite ai avut ocazia să stai și cu un brunet și cu un șaten, acum cu un blond.

Gabriela C: Da, și tu cu o slăbătură, acum cu o…

Tavi C: Cu o plinuță, a completat soțul Gabrielei Cristea.

Gabriela C: Îmi ia puțin să mă obișnuiesc, dar îmi place, a spus prezentatoarea TV despre noul look al lui Tavi Clonda.

foto: social media